Védelmi rendszer

Mi véd meg minket?

SHS A VÉDELMEZŐ

Sok évig tartó feltárás, technológiai elemzés és a szükséges szakterületek tanácsadói segítségével létrehoztunk egy műszaki védelmi rendszert. Egy olyan védelmező egységet, mely kiszűri és egyben csökkenti is az ártó elektromágneses sugárzásokat, a kis- és nagyfrekvenciás terheléseket, a radon sugárzást és a negatív földsugárzásokat egyaránt, ezáltal lényegesen csökken az ezen behatások által kialakulható egészségkárosodások, megbetegedések rizikója.

Hordozhjató elektroszmog pajzs

Az elektromágneses sugárzás elleni védelem rendszeres használatával megnyílnak a sejthártyák, a sejtpotenciál zavarok rendeződnek.

Sejthártyák elektromagnetikus vezérlési potenciálja stabilizálódik, ezáltal a sejtpotenciál és sejtkommunikációs
zavarok jelentősen mérséklődnek esetlegesen megszűnnek (a mobiltelefonálás, az alap sugárterhelés, a wifik, a számítógépek, az elektromos háztartási berendezések használata ellenére is). Tehát, az egészséges szervek, szervrendszerek működésének alapfeltétele a sugárzásilag rendezett élettér. Energetikailag és funkcionálisan is támogatjuk az emberi pszichoszomatika ideális működését.

Ez a VédelMező rendszer alkalmazza az EU-ban már bevált technikákat, anyagokat, eszközöket, melyeket továbbfejlesztettünk, kiegészítettünk és egy egységes rendszerbe kapcsoltuk őket.

Az SHS BUSINESS védelmi rendszerek mellett a folyamatos tapasztalatgyűjtés és fejlesztések eredményeképpen létrehoztuk az SHS HOME termékeinket, melyek egyfajta VédelMezőt teremtenek otthonunk körül.

NE VÁRJ, SEMMI ÉRTELME!
VÉDD MEG MAGAD!

0