GY.I.K.

Mi az az elektroszmog?

Az elektroszmog a ránk ható, bennünket körülvevő elektromágneses sugárzások összessége. Ez a sugárzás lehet természetes eredetű vagy ember alkotta technológiáktól eredeztethető.

Miért kell védekezni az elektroszmog ellen?

Az elektroszmogot már a WHO is a 2B rákkeltők csoportjába sorolta. Ezen felül Európai Úniós direktíva (35/2013) és magyar rendelet (33/2016 EMMI) is határértékeket és beavatkozási szinteket fogalmaz meg. Az emberi szövetekkel a rá eső elektromágneses sugárzás tulajdonságaitól, paramétereitől és az elnyelt dózis mértékétől függően többféle képpen kölcsönhatásba léphet. Akár egészségkárosodást is okozhat.

Vannak e a termékekben egészségre káros anyagok?

A termékek élő szervezetre káros anyagokat nem tartalmaznak. (A termék kis méretéből eredően, felhívjuk a figyelmet, hogy szájba kerülés esetén fulladást okozhat)

Hatásmechanizmus

Hatóanyagok megfelelő aránya és adott mennyisége, laboratóriumi körülmények között kerül az eszközökbe, ezen összetevők a kutatási eredmények, saját méréseink és független akkreditált mérőlabori mérések alapján képesek a jelenlévő kisfrekvenciás mágneses- és elektromos mező, nagyfrekvenciás elektromágneses sugárzás egy adott spektrumát elnyelni, megfelelő szintre csökkenteni.

Áthelyezhetőek e a termékek készülékről készülékre? A CARS autóból autóba?

Az egyes eszközök áthelyezhetőek. Ugyanakkor telefonra egyszer már felragasztott termék eltávolítása a termék károsodását okozhatja.

Otthoni komplex védelem árai?

A helyszín felmérése és kiértékelése után személyre szabott ajánlatot adunk. (kb. 10-15 ezer forint per négyzetméter)

Miért vannak kölön termékek külön készülékekbe és az autóba? Van különbség a hatásukban?

Az egyes termékek az elektromágneses spektrum más-más frekvencia tartományaira lettek optimalizálva a maximális hatás elérése érdekében.

Miért drágább a CARS mint a SMART?

Cégünk vevői részére a lehető legjobb árat próbálja kínálni, hogy termékei a lehető legtöbb ember számára elérhetőek legyenek. A CARS Chrome a prémium termékeink közé tartozik, mely megnövelt hatóanyag koncentrációjának köszönhetően nyújt extra védelmet.

A SMART védelmek autóban nem is hatásosak?

A SMART termékek a rádió frekvenciás elektromágneses terek csökkentésére lettek kifejlesztve. Közvetlenül személygépjárműveinkben inkább kisfrekvenciás sugárzások dominálnak.

Milyen eszközökre helyezhetem a SMART védelmet?

Mobiltelefonra, tabletre vagy akár lap topra is helyezhetőek a SMART termékek.

Hogy helyezzem el a SMART védelmet a mobil készülékemet?

A SMART védelmet a telefon hátuljához kell helyezni. Fel lehet ragasztani közvetlenül a mobil hátlapjára vagy a mobilt borító tok külsejére. A SMART Króm és Dekor termékünket öntapadós felülettel láttuk el. Emellett akár a telefon és a hátlapját borító tok közé is bele lehet szorítani a SMART védelmet, ezzel elkerülve a ragasztást.

Mekkora területeket védenek le az egyes hordozható személyes eszközeink?

1-5 m3 (köbméter)

Hol helyezzem el a RELAX terméket? Lehet aztán mozgatni vagy fixen kell lennie?

Azt szoktuk javasolni, hogy ott érdemes elhelyezni, ahol időnk zömét töltjük: a hálóban, nappaliban, de akár a kerti műhelyben is. Át lehet helyezni, magunkkal lehet vinni.

Miben kölönbözik a RELAX az épületvédelemtől? Nem elegendő a RELAX?

A RELAX termék nem tudja kezelni a geomágneses teret (földsugárzást). Ezt a fajta sugárzást csak a komplex epőlet védelmünk tudja kezelni.

Hol találkozhatunk kis- és nagyfrekvenciájú elektromágneses mezőkkel?

Az elektromos hálózatról működtetett eszközeink zöme körül kisfrekvenciás sugárzás mérhető. A nagyfrekvenciás elektromágneses sugárzás kommunikációs eszközeink működéséhez elengedhetetlen.

Mi a menete és mennyibe kerül az otthoni műszeres mérésnek?

Mérnökeink kiszállnak a helyszínre az előre egyeztetett időpontban, és a helyszín adottságait figyelembe véve elvégzik a szükséges méréseket. Az eredményt aztán közvetlenül a mérés után szóban kielemzik az ügyféllel. Igény esetén a mérést követő pár munkanapon belül mérési jegyzőkönyvet állítunk ki. Lakó egységek esetén 300 m2-ig bezárólag bruttó 76.200 forint. Ezt meghaladó terület esetén egyedi ajánlatot adunk. Pest megyén belül a kiszállás ingyenes.

Mennyi ideig véd egy shs védelmi eszköz?

A személyes védőeszközök esetén a fém termékek határozatlan ideig képesek védelmet nyújtani. A dekor termékek esetén korlátozott ideig tudjuk garantálni a gyári esztétikai megjelenét. Hatását tekintve azonban nem romlik. A komplex épület védelem esetén 15 éves garanciát vállalunk. Emellett mi is lépést kívánunk tartani a technológiák fejlődésével, így folyamatosan fejlesztjük termékeinket, és arra ösztönözzük vevőinket, hogy kövessék a kommunikációs csatornáinkat. Ott ugyanis mindig aktuális híreket osztunk meg termékeinkkel és a világ meghatározó technológiai eseményeivel kapcsolatban.

Mi a különbség a dekor és a fém termékek között?

Fém termékeink időtállóbbak mint a műgyantás dekor védelmek.