4 dolog, ami miatt kínzó fejfájás gyötörhet

Fejfajas

Ugye ismerős, hogy milyen az, amikor minden egyes mozdulatot vagy éppen programot képes megkeseríteni a szűnni nem akaró fejfájás. Pedig sok esetben megelőzhető lenne, mindössze azt kell kiderítenünk, hogy mi váltja ki, és tenni ellene.

#1 Nem elegendő folyadék – nem véletlen, hogy az egészsége életmód alapja a megfelelő folyadékbevitel. Ha ezt elmulasztjuk, vagy nem figyelünk oda arra, hogy naponta legalább 2-3 liter vizet megigyunk, akkor bizony nem csupán a bőrünk lesz sokkal szárazabb és érzékenyebb, hanem a fejfájás is sokkal nagyobb valószínűséggel fogja megkeseríteni az életünket.

#2 Túl sok stressz – vannak olyan problémák, amelyek miatt szó szerint fájhat a fejünk, a túl sok stressz pedig egészen pontosan ehhez fog vezetni. Tudjuk, hogy könnyű mondani, hogy kicsit kapcsolj ki, de valóban érdemes elengedni a prolémákat, ha nem szeretnénk súlyosabb fizikai következményket.

#3 Elektroszmog– az elektroszmog az elektromágneses jelenségkör zavaró hatásait foglalja magába, amely mindenütt jelen van, a folyamatos, egyre gyorsuló technológiai fejlődés következtében.Manapság kevés az olyan pont a bolygónkon, ahol ne lenne érzékelhető és mérhető ez a jelenség. Ezen felül további terhelést generálnak a falakban lévő vezetékek is, a elektormágneses sugárzások pedig változó mértékű, de jól azonosítható sejtbiológiai kockázati következményekkel járnak. Könnyen okozhat alvászavart, hányingert, és kínzó fejfájást is.

A testünket alkotó minden egyes sejtnek saját elektromos és elektromágneses mezeje van. Ezek az elektrofizikai sugárzások elválaszthatatlan részei a sejtjeinkben zajló életfunkcióknak, tehát magának az életnek. Mindezen külső sugárforrások lehetnek kedvezőek, de ártalmasak is, attól függ, milyen erősek és milyen frekvenciájúak.

A sugárzás hatására mérhetően változik a szívfrekvencia variabilitása. Ez a paraméter fontos a szervezet önszabályozó rendszerének egészséges működése szempontjából. Önmagában ez a tény is bizonyítja, hogy a mobilsugárzás igenis káros hatást gyakorol a testünkre.

Az elektroszmog ellen van megoldás! A szakemberek által kifejlesztett SHS system technológia lényege, hogy az épületekben mérhetően csökkenti a sugárzást, és átalakítja a természetes állapotnak megfelelő frekvenciává és hővé, így egy láthatatlan aurát kap az épület, amelyben az egészségügyi kockázat alá csökken az elektroszmog. A szűrő telepítése úgy kezdődik, hogy  akkreditált mérőműszerekkel diagnosztizálják az épületet, majd a határértékek alá viszik valamennyi sugárzási paramétert. Három hét után kontrollméréseket végeznek, amelyek igazolják, hogy az épület hivatalosan is zöld.

Az elektromágneses sugárzás elleni védelem rendszeres használatával megnyílnak a sejthártyák, a sejtpotenciál zavarok rendeződnek. A sejthártyák elektromagnetikus vezérlési potenciálja stabilizálódik, ezáltal a sejtpotenciál és sejtkommunikációs zavarok jelentősen mérséklődnek esetlegesen megszűnnek (a mobiltelefonálás, az alap sugárterhelés, a wifik, a számítógépek, az elektromos háztartási berendezések használata ellenére is). Tehát, az egészséges szervek, szervrendszerek működésének alapfeltétele a sugárzásilag rendezett élettér. Energetikailag és funkcionálisan is támogatja az emberi pszichoszomatika ideális működését.

Ez a VédelMező rendszer alkalmazza az EU-ban már bevált technikákat, anyagokat, eszközöket, melyeket továbbfejlesztettek, kiegészítettek és egy egységes rendszerbe kapcsolták őket.

#4 Kevés alvás– ha a mennyiségen annyira nem is tudunk változtatni, a minőségen mindenképpen érdemes dolgozni egy kicsit, ugyanis ezzel elkerülhetjük a gyötrő fejfájást is amellett, hogy valószínűleg nem fogunk tudni megfelelően koncentrálni és teljesíteni.


0